Styrke & Stabilitet er for dig der ønsker grundig træning og ønsker at træne korrekt. Der er ingen puls-træning og alle kan deltage - hvadend du har skader, aldrig har trænet eller er i super god form. 
Der er altid minimum 1 coach til stede for at sikre korrekt udførsel - nogle gange træner vi som coaches selv med men det afhænger af deltagerne behov. 
Vi træner hver torsdag 17-00-18.00 indendørs (i sommerhalvåret hvis vejret er godt træner vi udendørs tæt på vores lokaler).
Vi har fokus på godt humør, god ernæring og et godt sammenhold.

 •  Klippekortet gælder 10 events der bl.a. dækker

  • Særskilt ernæringsvejledning, bodyscanning og support
  • 3 forskellige aktivitetshold om ugen
  • Tirsdage 17.00-18.00 Zumba
  • Torsdage 17.00-18.00 Styrke & Stabilitet
  • Lørdage 10.00-11.00 Crossfit (egen kropsvægt, alle niveauer) 

Inkluderet i prisen serverer vi efter træningen en kold, lækker og forfriskende Herbalife Nutrition shake som forsyner din krop med alt den næring den skriger på og hjælper dig med at få energi til dagens gøremål. 

Da kosten skaber 80% af dine resultater tilbyder vi også mulighed for en bodyscanning med komplet gennemgang (fedtprocent, muskelmasse, bodyage etc.) samt en wellness evaluering med fokus på dine mål samt forslag til kostoptimeringer (ved særskilt aftale). 

Deltagerantallet svinger typisk fra 5-20 personer. 


Ved tilmelding til eventen og betaling af de 249kr får du ved første besøg udleveret dit personlige klippekort der gælder til alle vores events og du kan deltage 10 gange. Du kan altså deltage både i zumba, styrke & stabilitet, crossfit, smagsmesse, SKIN-party, livsstilskursus, BodyChallenge og meget mere med samme klippekort. 

  

Bemærk:
Ved tilmelding skal du vælge hvem der er din coach. Din coach er den coach der har inviteret dig. Er du inviteret via en ven, har du samme coach som vedkommende. Du har desuden samme coach, hvis du har trænet med os før. Har du ikke en coach på forhånd får du naturligvis tildelt en der hjælper dig fra start til slut. 
Aldersgrænse 18år men børn er velkomne iflg. med forældre. 

logo

Kontakt os på info@fitteamkbh.dk 

Selvstændinge Herbalife Coaches:
Karin Louise Bay Mikkelsen
Brynja Flóvinsdóttir Mouritsen
Lucas L. Koefoed

Adresse:

FitTeam KBH
Trekronergade 147C, 3. sal
2500 Valby

Cookies

©2023 Designed with by FitTeam KBH