Vores CrossFit-hold er for dig der ønsker grundig træning, ønsker at træne korrekt og at træningen føles lidt hårdt. 
Du kan deltage på dit eget niveau og der tages højde for evt. skader. Alle øvelser udføres på tid og med egen kropsvægt. 
Der er altid minimum 1 coach til stede for at sikre korrekt udførsel - nogle gange træner vi som coaches selv med men det afhænger af deltagerne behov.
Der er både cardio- og styrketræning på vores CrossFit-hold så træningen kan blive så let eller hård som du gør den til.
Vi træner hver lørdag 10.00-11.00 indendørs (i sommerhalvåret hvis vejret er godt træner vi udendørs tæt på vores lokaler).
Vi har fokus på godt humør, god ernæring og et godt sammenhold.

 •  Klippekortet gælder 10 events der bl.a. dækker

  • Særskilt ernæringsvejledning, bodyscanning og support
  • 3 forskellige aktivitetshold om ugen
  • Tirsdage 17.00-18.00 Zumba
  • Torsdage 17.00-18.00 Styrke & Stabilitet
  • Lørdage 10.00-11.00 Crossfit (egen kropsvægt, alle niveauer) 

Inkluderet i prisen serverer vi efter træningen en kold, lækker og forfriskende Herbalife Nutrition shake som forsyner din krop med alt den næring den skriger på og hjælper dig med at få energi til dagens gøremål. 

Da kosten skaber 80% af dine resultater tilbyder vi også mulighed for en bodyscanning med komplet gennemgang (fedtprocent, muskelmasse, bodyage etc.) samt en wellness evaluering med fokus på dine mål samt forslag til kostoptimeringer (ved særskilt aftale). 

Deltagerantallet svinger typisk fra 5-20 personer. 


Ved tilmelding til eventen og betaling af de 249kr får du ved første besøg udleveret dit personlige klippekort der gælder til alle vores events og du kan deltage 10 gange. Du kan altså deltage både i zumba, styrke & stabilitet, crossfit, smagsmesse, SKIN-party, livsstilskursus, BodyChallenge og meget mere med samme klippekort. 

  

Bemærk:
Ved tilmelding skal du vælge hvem der er din coach. Din coach er den coach der har inviteret dig. Er du inviteret via en ven, har du samme coach som vedkommende. Du har desuden samme coach, hvis du har trænet med os før. Har du ikke en coach på forhånd får du naturligvis tildelt en der hjælper dig fra start til slut. 
Aldersgrænse 18år men børn er velkomne iflg. med forældre. 

logo

Kontakt os på info@fitteamkbh.dk 

Selvstændinge Herbalife Coaches:
Karin Louise Bay Mikkelsen
Brynja Flóvinsdóttir Mouritsen
Lucas L. Koefoed

Adresse:

FitTeam KBH
Trekronergade 147C, 3. sal
2500 Valby

Cookies

©2023 Designed with by FitTeam KBH